ORDU / GÖLKÖY - Süleymaniye İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda ikinci dönem veli toplantısı 28.03.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuzda Yaşlılar Haftası etkinliği okulumuz Ana Sınıfı öğretmeni Dilek YILMAZ'ın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğretmenimize kıymetli emekleri için teşekkür eder, minik yürekleriyle bu etkinlik için katılım gösteren öğrencilerimizi nice etkinliklerde görmeyi temenni ederiz.

Nis

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı, okulumuz Türkçe öğretmeni Tolga GÜNAL'ın hazırladığı program kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda sosyal farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizde birlik beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla ''Sadaka Kutusu'' projesi hayata geçirilmiştir. Bu konuda Okul Müdürümüz Kadir BOZDEMİR ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Aslı ÖNEREN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü programı, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dilek ERDOĞAN'ın hazırladığı program çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda depreme karşı her zaman hazırlıklı olmak için deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Mrt

İlçemizde düzenlenen mangala turnuvasında ilkokul kademesinde yarışan öğrencimiz Eslem ÇEVİK ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi terik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda şubat ayının en temiz sınıfları ilkokulda 2-A, ortaokulda ise 5-A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Neslihan Aydın'ın hazırladığı ''Fun with Science'' etkinliğiyle öğrencilerimiz eğlenerek İngilizce öğreniyor.

Şbt

Okulumuzda ana sınıfı öğrencilerine yönelik Hacivat-Karagöz gösterisi düzenlenmiştir. Etkinlikte rol alan öğrencilerimize ve bu etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden ana sınıfı öğretmenimiz Dilek Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun ana sınıfı öğrencileri tarafından Nasrettin Hoca'nın ''Parayı Veren Düdüğü Çalar'' ve ''Doğuran Kazan'' fıkraları canlandırılmıştır. Bu başarılı etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden ana sınıfı öğretmenimiz Dilek Yılmaz'a ve rol alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda ''Sıfır Atık'' projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından ortaya yaratıcı ürünler ortaya çıkmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ülkemizde 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sonlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.